Testimoniale

Săptămâna Studentului Braşovean reprezintă una din cele mai plăcute surprize pe care organizatorii evenimentului şi partenerii lor o puteau pregăti pentru tinerii din Universitatea Transilvania. O simplă trecere în revistă a programului te face să realizezi că acest eveniment este unul de amploare, care vizează toate domeniile de interes ale studenţilor, cultură, sănătate, carieră, divertisment. Îi felicit pe organizatori şi sper că această săptămână să fie una studenţească din toate punctele de vedere.

  • George Scripcaru
  • Primarul Municipiului Brasov

Trăim în Brașov, cel mai frumos oraș din țară. Brașovul trăiește și prin tinerii lui, iar studenții Universității Transilvania reprezintă un segment important al tinerilor Brașovului. Asociația Studenților din Universitatea Transilvania (ASUT) încearcă, în fiecare an, sa le facă studenților din Brașov viața mai frumoasă în Săptămâna Studentului Braşovean (SSB). Evenimente cultural - artistice, sportive și de divertisment sunt gândite excelent de organizatorii programului SSB cu dorința de a oferi tinerilor bucuria distracției. Dragi studenți, alături de bucuria de a vă petrece studenția la Brașov, la Universitatea Transilvania, vă invit să vă bucurați de Săptămâna Studentului Brașovean și să luați în considerare faptul că, împreună cu cei de la ASUT, veți petrece momente deosebite pe care probabil nu le veți întâlni mai tarziu...

  • Prof.univ.dr.ing.Daniel Munteanu
  • Prorector Universitatea Transilvania din Brasov

Săptămâna Studentului Braşovean este o inițiativă frumoasă, un proiect inițiat în totalitate de studenți pentru studenți. Nu pot decât să mă bucur că și-a păstrat continuitatea, că de la an la an acțiunile cresc, devenind astfel un eveniment de referință nu numai în rândul studenților Universității Transilvania dar și a tuturor tinerilor din Brașov. Felicit organizatorii acestui eveniment și îî asigur în același timp de toată aprecierea și sprijinul meu.

  • Adrian M. Amăricuței
  • Director Casa de Cultură a Studenților Brașov
  • Președinte ASUT 2006-2007

Săptămâna Studentului Braşovean a început ca o alternativă de petrecere a timpului liber pentru studenți. Evenimentul a fost foarte bine primit încă de la prima ediție, când l-am inițiat în 2005 și este o adevărată bucurie când se reia în fiecare lună de mai. Acest eveniment le dă ocazia membrilor ASUT să îsi dezvolte creativitatea în alegerea evenimentelor și îi provoacă să le organizeze mai bine în fiecare an. De asemenea, este o ocazie de a cunoaște colegi de la alte facultăți și de a-ți lărgi cunoștințele și experiența. Invit cât mai mulți studenți să ia parte la SSB atât ca participanți cât și ca organizatori. Este o ocazie excelentă de a învăța, experimenta, de a-ți testa limitele și de a greși fără să platești. Acest lux este necesar, însă nu ți-l poți permite la niciun job.

  • Iulia Dudas-Dăndărău
  • Președinte ASUT 2005-2006

Search